- 1.Na ponvici stopimo maslo in dodamo na pol prerezane olupljene šalotke ter jih počasi pečemo.
- 2.Ko so šalotke mehke, skuhamo raviole po navodilu na embalaži in jih dodamov ponvico s šalotkami.
- 3.Naribamo parmezan in premešamo.
- 4.Solimo in popramo po okusu. Radič začinimo s kisom in serviramo skupaj z ravioli.
Slasten in drugačen obrok iz le štirih sestavin? Si lahko predstavljate? Ajdovi ravioli dopolnjeni z okusi treh sirov bodo na vašem krožniku zasijali z radičem, s šalotko in parmezanom. Mmmm, okusi, ki bodo ustrezali tudi najbolj zahtevnim!
Sestavine za 2 osebi:
500 g Mlinotest Divita ajdovih raviolov trije siri
6 šalotk |
100 g masla |
šopek drobnjaka |
parmezan |
radič |
balzamični kis, sol in poper |