Iskalnik

B2B

Mlinotest je priznani sodobni proizvajalec testenin, različnih vrst moke in mlevskih izdelkov, kruha in pekovskega peciva, slaščic, brezglutenskih keksov ter drugih izdelkov, ki jih cenijo potrošniki na različnih trgih zaradi kakovosti in odličnega okusa. Zaposlujemo 670 ljudi in delujemo na petindvajsetih trgih. Gradimo na 150-letni tradiciji, hkrati pa skrbno načrtujemo prihodnost.

Naše ključne zaveze so odličnost izdelkov in okusov, skrbna izbira sestavin, celostna kontrola nad celotnim procesom proizvodnje, kakovost in inovativnost ter odgovornost do okolja in zaposlenih.

Zagotavljamo standarde kakovosti in smo ponosni imetniki naslednjih certifikatov:

Več na: https://www.mlinotest.si/o-nas/zavezani-kakovosti/

Izdelkov ne prodajamo samo končnim potrošnikom, temveč tudi trgovcem pod njihovo lastno blagovno znamko, gostincem in javnim naročnikom. Naše odlike so visoka prilagodljivost željam kupcev, široka ponudba kakovostnih izdelkov ter preverjenost in dolgoletne izkušnje. Proizvedemo lahko izdelke v različnih pakiranjih, količinah, recepturah in embalaži. Pomagamo pri razvoju izdelka in embalaže glede na individualne potrebe in želje.

Blagovne znamke