Iskalnik

Divita sveže polnjene testenine

Sveže testenine Divita so narejene iz izbranih sestavin po receptu, ki združuje le najboljše za pripravo hitrega, okusnega obroka. Testo in nadev svežih kapeletov, tortelinov in raviolov sta pripravljena tako, da se okusi med seboj dopolnjujejo ter zagotavljajo maksimalen užitek ob vsakem grižljaju, tudi brez vsake omake.

https://www.mlinotest.si/wp-content/uploads/2019/05/2star_en.png

DIVITA RAVIOLI ŽLAHTNI SIRI
250 g

Ravioli žlahtni siri so sveže polnjene testenine, v katerih so skrbno izbrane sestavine, ki jim dajo prvovrsten okus. Rikoti in siru grana padano smo dodali staran tolminski sir – Tolminc, trdi polnomastni sir, ki ga izdelujejo iz surovega kravjega mleka.Raviole stresemo v vrelo soljeno vodo. Kuhamo jih 2 minuti na majhnem ognju, odcedimo in prelijemo s priljubljeno omako. Če želite uživati v pristnem okusu polnila, svetujemo, da jih obogatite le s koščkom masla ali nekaj kapljicami oljčnega olja.Ravioli žlahtni siri prejeli visoko priznanje – dve zvezdici za odličnost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost1164 kJ / 278 kcal
Maščobe13 g
- od tega nasičene maščobe7,9 g
Ogljikovi hidrati30 g
- od tega sladkorji2,4 g
Prehranske vlaknine2,5 g
Beljakovine13 g
Sol0,54 g

DIVITA RAVIOLI ŠPINAČA IN RICOTTA 250 g

Ravioli špinača in ricotta so sveže polnjene testenine, obogatene s svežim nadevom kremastega rikota sira, sira grana padano in s špinačo. Pripravljamo jih po sodobnih tehnoloških metodah, s čimer ohranjamo pristne okuse, so brez dodanih konzervansov in brez umetnih arom.Raviole stresemo v vrelo soljeno vodo. Kuhamo jih 2 minuti na majhnem ognju, odcedimo in prelijemo s priljubljeno omako. Če želite uživati v pristnem okusu polnila, svetujemo, da jih obogatite le s koščkom masla ali nekaj kapljicami oljčnega olja.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost1089 kJ / 259 kcal
Maščobe8,6 g
- od tega nasičene maščobe5,4 g
Ogljikovi hidrati35 g
- od tega sladkorji2,4 g
Prehranske vlaknine2,9 g
Beljakovine9,0 g
Sol0,61 g

DIVITA TORTELINI PESTO BAZILIKA 250 g

Tortelini pesto bazilika so sveže polnjene testenine, v katerih so skrbno izbrane sestavine, ki jim dajo prvovrsten okus. Glavne sestavine polnila so kremasta rikota sir, sir grana padano, bazilika in pinjole, ki pričarajo gurmanski okus.Torteline stresemo v vrelo soljeno vodo. Kuhamo jih 3 minute na majhnem ognju, odcedimo in prelijemo s priljubljeno omako. Če želite uživati v pristnem okusu polnila, svetujemo, da jih obogatite le s koščkom masla ali nekaj kapljicami oljčnega olja.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost1273 kJ / 303 kcal
Maščobe9,4 g
- od tega nasičene maščobe3,8 g
Ogljikovi hidrati41 g
- od tega sladkorji1,9 g
Prehranske vlaknine2,8 g
Beljakovine12 g
Sol1,2 g

DIVITA TORTELINI PEČENKA 250 g

Tortelini pečenka so sveže polnjene testenine, v katerih so skrbno izbrane sestavine, ki jim dajo prvovrsten okus. Izrazit okus po pečenki jim daje mesni nadev, ki je sestavljen iz svinjskega mesa in slanine. Nenavaden okus, vendar samo toliko časa, dokler jih ne poskusite.Torteline stresemo v vrelo soljeno vodo. Kuhamo jih 3 minute na majhnem ognju, odcedimo in prelijemo s priljubljeno omako. Če želite uživati v pristnem okusu polnila, svetujemo, da jih obogatite le s koščkom masla ali nekaj kapljicami oljčnega olja.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost1276 kJ / 302 kcal
Maščobe6,5 g
- od tega nasičene maščobe2,7 g
Ogljikovi hidrati48 g
- od tega sladkorji1,4 g
Prehranske vlaknine2,1 g
Beljakovine12 g
Sol0,89 g