Iskalnik

Izdelki

Nekoč davno – tako davno, da ne pomni niti naša nona – je v dolini burje začel mleti prvi mlin. Vanj so kmetje nosili najboljšo koruzo z Vipavske, v njem se je mlela najboljša moka.

Ta mlin melje še danes. V naše domove prinaša vonj burje, toplino gostoljubja in sproščeno veselje, ko ustvarjamo naše najljubše jedi.

Naši pekovski, slaščičarski, mlinarski in testeninarski mojstri vsak dan naredijo odlične izdelke, s katerimi se lahko razvajamo ves dan in uživamo v njihovi pripravi.

 

 

Divita

Izdelki Divita so izdelani iz posebnih mok ali imajo posebne dodatke. Namenjene so vsem, ki želijo tudi s prehrano prispevati k zdravemu življenju in za gurmanske užite. Pripravljeni so iz sestavin, ki so izključno rastlinskega izvora, imajo zanemarljivo malo maščob in zato nižjo energijsko vrednost.

Mlinotest

Naši mlini meljejo že od leta 1867, ko so ob reki Hubelj zgradili Jochmannov mlin. Danes proizvajamo testenine, mlevske izdelke, kruh in pekovsko pecivo, slaščice ter druge izdelke, ki jih potrošniki poznajo kot kakovostne in okusne. Smo ponosni in zagnani Primorci in Primorke, ki cenimo vse, kar je dobro, zdravo in okusno. Znamo uživati življenje. Zato – dobrodošli za našo mizo.

Mlinotest feel good izdelki brez glutena

V skupini izdelkov Feel good ponujamo širok izbor keksov, keksov za zajtrk, kosmičev in testenin brez glutena. Slastni izdelki so odlična izbira za potrošnike, ki imajo intoleranco na gluten, in vse ljubitelje zdrave hrane.