Iskalnik

Postani Mlinotestovec

Inženirji – sedaj je priložnost za našo skupno zgodbo o uspehu, v naše vrste vabimo TEHNOLOGA v tovarni suhe testenine.

Na eni strani delo tehnologa v tovarni zahteva poznavanje živilske stroke, razumevanje kompleksnosti procesov, ki vodijo do pašte vrhunske kvalitete. Po drugi strani pa si med nas želimo popeljati več afinitete do strojne opreme, razumevanja delovanja strojev in linij, ki so naše glavno orodje na poti do izdelkov.

Proces izdelave suhih testenin je raznolik in dinamičen, a obenem dolgotrajen – nanj lahko vpliva veliko dejavnikov. Tehnolog v Mlinotestu razume delovanje proizvodnje, diha s sodelavci v proizvodnji in je prva bojna linja pri procesnih izboljšavah, odpravljanju napak ter inovacijah izdelkov. Iščemo bodoče sodelavce, ki so se pripravljeni neprestano učiti, najprej potrpežljivo spremljati proces od zamesa in oblikovanja  testa, do sušenja ter končnega pakiranja in ob tem črpati znanja naših mojstrov, nato pa skupaj z ekipo vpeljevati novosti na področju opreme, postopkov ter izdelkov.

Vaše delovne naloge bodo:

 • Kontrola surovin, dodatkov, polizdelkov in izdelkov v proizvodnji (preverjanje nastavitev strojev, higiena, ustreznost izvajanja postopkov).
 • Spremljanje kritičnih kontrolnih točk (npr. temperatura v sušilnicah, temperatura v hladilnicah).
 • Spremljanje in optimizacija proizvodnih procesov.
 • Vodenje projektov s področja uvajanja novih tehnologij in avtomatizacije.
 • Skrb za ustrezno sledljivost surovin, embalaže ter porabo.
 • Skrb in izvajanje aktivnosti s področja kakovosti (HACCP, IFS, delovna navodila, sledljivost…) ter vodenje ustrezne dokumentacije.
 • Sodelovanje pri razvojnih projektih in implementacija novosti v proizvodnjo.
 • Na vseh točkah tesno sodelovanje s sodelavci znotraj obrata ter z oddelki Razvoj, Kakovost, Laboratorij ter drugimi službami.

Kaj pričakujemo?

 • Inženirja-ko živilskih smeri z afiniteto do strojništva ALI inženirja-ko tehničnih smeri (strojništvo, mehatronika) z afiniteto do živilstva (tj. vsaj VI. stopnja izobrazbe navedenih smeri).
 • Zaželene so izkušnje z vodenjem ekip ter projektov.
 • Željo po učenju in spremljanju dela naših mojstrov v proizvodnji.
 • Zavedanje, da so naši izdelki rezultat dobre medosebne povezanosti in timskega dela.
 • Znanje angleškega jezika (vsaj B2), znanje italijanščine ali nemščine predstavlja prednost.

Smo podjetje, ki uspešno deluje že več kot 150 let, kar pomeni, da sodelavcem – Mlinotestovcem nudimo dolgoročnost, stabilnost in predvidljivost. Smo ponosni na naše izdelke, delo, sodelavce in raznolike uspehe, ki jih žanjemo, največji uspeh pa nam predstavlja vsak obrok, ki ga sestavljajo naši izdelki. Zaposlujemo z željo, da razvijemo dolgoročen partnerski odnos, kar pomeni zaposlitev za nedoločen čas. Plača je odvisna od znanj, ki jih posamezni sodelavec ima – več procesov obvlada in bolj poglobljeno je njegovo znanje, višja je osnovna plača, na katero se dodajajo tudi nagrade.

Imate kup vprašanj? Sodelavke iz kadrovskega področja smo tu, da vam nanje odgovorimo – dosegljive smo prek e-pošte: kariera@mlinotest.si, na 05 36 44 554 in 05 36 44 556 ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Tudi vaše prijave sprejemamo na e-pošto: kariera@mlinotest.si, do predvidoma 11. 10. 2020, seveda bomo prebrali tudi prijave, ki bodo prispele po tem datumu.