Iskalnik

Zavezani kakovosti in inovativnosti

Naša celostna kontrola procesa izdelave po najvišjih standardih živilske industrije in zahtevah zakonodaje zagotavlja popolnoma varne izdelke. Skupaj s posvečenostjo razvoju in inovativnosti omogočata ustvarjanje kakovostnih klasičnih dobrot ter izdelkov po meri novih časov. Iskanje novih dovršenih izdelkov je naša strast.

Nagrade za kakovost in inovativnost

Nagrade za visoko kakovost in inovativnost, ki so ponos Mlinotesta že vrsto let, pomenijo potrditev našega truda za ohranjanje tradicije ter skrbi za kakovostne in inovativne izdelke odličnega okusa. Iskanje novih dovršenih izdelkov je naša strast.

Zlata odličja Gospodarske zbornice Slovenije

Nagrada za inovativnost Inštituta za nutricionistiko

Standard vodenja varnosti in kakovosti živil

V Mlinotestu imamo uveden mednarodni standard IFS (International Food Standard), s katerim zagotavljamo izjemno kakovost in varnost proizvedenih živil. Standard IFS združuje sistem HACCP, pravila dobre poslovne in higienske prakse, sledljivosti, označevanja živil in zagotavljanja njihove zaščite. Namenjen je trgovcem in proizvajalcem živil, saj morajo oboji zagotoviti varnost in kakovost proizvodov njihovih blagovnih znamk.

Certifikat IFS Food, lokacija Ajdovščina

Certifikat IFS Food, lokacija Škofja Loka

Certifikat IFS Food, lokacija Nova Gorica

Ekološka predelava

Ekološka pridelava in predelava temelji na naravnem ravnovesju in kroženju snovi v naravi, brez uporabe kemijskih zaščitnih sredstev, brez gensko modificiranih surovin in umetnih mineralnih gnojil. Zagotavlja tudi, da ne prihaja do navzkrižnega mešanja s klasično pridelanimi surovinami. Razvili smo program »ekoloških« izdelkov, ki so pripravljeni iz ekološko pridelanih surovin, zadostili vsem zahtevam evropske zakonodaje ter pridobili certifikat za proizvodnjo, ki ga redno obnavljamo in pridobivamo s strani zunanje verificirane kontrolne organizacije. Ta potrjuje skladnost s predpisi na področju ekološke pridelave surovin, predelave v izdelke kot tudi pakiranje, skladiščenje in prevoz.

Mlinotestov program ekoloških izdelkov sestavljajo testenine Divita BIO, pšenična moka, večja skupina pekovskih izdelkov in brezglutenskih keksov.

EKO-certifikat

Drugi certifikati

Certifikat brezglutenskih prehranskih izdelkov

Certifikat veganskih izdelkov

Certifikat RSPO