Iskalnik

Sporočila za javnost

Mlinotest z Mojstri peke širi dobrodelnost

pridruži se mojstrom peke

Naj zadiši po praznikih in dobrodelnosti! V tej jeseni že četrtič zapored navdušujemo z akcijo Mojstri peke, letošnja akcija ima tudi dobrodelni značaj, saj lahko mojstri peke širom Slovenije s svojo peko v sodelovanju z ZPMS pomagajo družinam v stiski.

Učite se peke tudi s pomočjo Ane Kristanc Žontar

Kdo so pravi mojstri peke v Sloveniji? Tisti, ki radi kuhajo in pečejo s srcem! Zato vabimo vse, ki radi pečete in pripravljate različne jedi, k druženju v Facebook skupini Mojstri peke. S kuharskimi navdušenci širom Slovenije lahko odkrivate recepte, nasvete in nova znanja za pripravo jedi z Mlinotest moko. Tudi v letošnji kampanji se je skupini pridružila Ana Kristanc Žontar, znana mojstrica peke in kuhanja, ki tedensko deli video recepte.

Pecite z največjim srcem!

Že dolgo je znano – kdor zna speči nekaj dobrega, to tudi rad z drugimi deli. V akciji Mojstrov peke zato pomagamo tudi Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Kako? Za vsakih 10 objav z recepti članov Facebook skupine Mlinotest v sodelovanju z ZPMS podarjamo družinam v stiski 1 kilogram svojih izdelkov.

Zato hitro kuhalnice in pametne telefone v roke in pridružite se Facebook skupini Mojstri peke. Skupaj z družino specite nekaj dobrega in poskrbite, da v času praznikov širom Slovenije diši po dobrem.

Verjamemo, da sta ljubezen in skrb za bližnje skrivni sestavini vsakega dobrega recepta. Zato letos osvetljujemo to veliko moč peke in skrbimo, da se jo čuti tudi tam, kjer je za praznike še zlasti težko. Verjamemo v moč skupnosti in se že zdaj zahvaljujemo vsakemu članu skupine Mojstri peke za to, da z nami pomaga in omogoča lepše praznike za vse.

Z zgodbami iz pečice do praktičnih nagrad

To sezono akcija Mojstri peke v ospredje postavlja tudi zgodbe iz pečice. Člani skupine si delijo prigode in trenutke, ki jih vežejo na objavljen recept. Vsak, ki objavi svojo zgodbo ali recept, se poteguje za Mlinotestov paket praktičnih nagrad in glavno nagrado. Trije nagrajenci bodo namreč prejeli vrednostni bon v višini 300 evrov za specializirano pekovsko trgovino.

Že več kot 150 let skrbimo, da iz naše moke nastaja veliko dobrega

V Mlinotestu združujemo visoko znanje, ki izhaja iz več kot 150-letne tradicije na področju moke in mlevskih izdelkov, s srčnostjo. V koraku s trendi ponujamo nove izdelke in zagotavljamo najbolj kakovostne moke, iz katerih vsakodnevno nastajajo izdelki, ki najdejo svoje mesto v vseh slovenskih domovih.

Kot eno največjih podjetij v Slovenijie se zavedamo svojega pomena v življenjih Slovencev – za mizo in v kuhinji – in tudi svojih partnerjev, zato že vrsto let vlagamo in vračamo v lokalno družbeno okolje, tudi z rednim odkupom surovin od lokalnih kmetov in podjetij, podpiramo pa tudi lokalne športnike.

Poseben poudarek dajemo predvsem na sodelovanjih pri projektih, ki se srčno gnetejo več let, a zato toliko več dobrega prinesejo v življenja čim večjega števila ljudi. Tudi zato je letošnja akcija Mojstri peke dobrodelnega značaja. V Mlinotestu vemo – čas v kuhinji z družino je neprecenljiv. Zato skupaj s soustvarjalci v Facebook skupini Mojstri peke in Zvezo prijateljev mladine Slovenije pomagamo družinam v stiski, da bi tudi v njihovih domovih zadišalo po dobrem, še zlasti v času praznikov, ko naše ranljivosti pridejo najbolj do izraza.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 364 45 00, info@mlinotest.si.