Zapri Menu

Catering

Prirejamo in organiziramo pogostitve za vse priložnosti: poroke, sprejeme, poslovna kosila, razne prireditve, rojstnodnevne zabave in še za marsikatero drugo priložnost oziroma dogodek. Poleg izvrstne kulinarike, nudimo tudi celostno organizacijo dogodka. Tako vam lahko uredimo, opremimo in okrasimo prostor, poskrbimo za dekoracije, postavimo mize in stole, najamemo in postavimo šotor in uredimo vse podrobnosti, da bodo vaši gostje zadovoljni in presenečeni.

Pri načrtovanju in izvedbi dogodka skušamo uresničiti vse vaše želje, predstave in ideje. Svetujemo vam, kakšne so najboljše možnosti glede na vrsto in kraj dogodka. Zagotavljamo vam kakovostno ponudbo, smo hitri, prijazni in iznajdljivi.

Pustite se presenetiti vi in pustite, da presenetimo vaše goste!

Več informacij

Restavracija in kavarna Pecivo iz Nove Gorice

Reference

Že več let so naši partnerji in z njimi uspešno sodelujemo:

  • Mestna občina Nova Gorica
  • Občina Šempeter – Vrtojba
  • Občina Kanal
  • Slovensko narodno gledališče
  • Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti
  • Kulturni dom Nova Gorica
  • Zavod za šolstvo Republike Slovenije
  • Elektro Primorska

Kavarna in restavracija Pecivo v Novi Gorici

Začelo se je z dobro kavo in slaščicami, potem smo gostom ponudili odlične pice, sedaj pa se v Kavarni in restavraciji lahko gostje okrepčajo z malicami in kosili ali izbirajo med šoriko ponudbo mesnih in ribjih dobrot.

Kavarna Pecivo ima dolgo tradicijo. Bila je ena prvih v Novi Gorici, kjer so se domačini lahko okrepčali z dobro kavo, kakavom in odličnimi slaščicami. Kasneje smo v ponudbo dodali še pice in več generacij je uživalo v dobri pici 'iz slaščičarne' kot so še vedno imenovali picerijo. Leta 1997 pa je lokal doživel temeljito prenovo.

Sedaj v restavraciji med tednom gostom nudimo dobre malice in kosila, različne mineštre in raznovrtne dnevne specialitete. Popoldne pa delujemo kot 'a la carte' restavracija z mesnimi in morskimi dobrotami.

restavracija vrt

 

Open menu Open search

Zapri Menu