Iskalnik

Spremljaj kuharsko akademijo in postani mojster peke!

Pripravi se, da svoje veščine peke popelješ v neslutene višave! Spremljaj Mlinotest kuharsko akademijo in postani mojster peke. S tabo delimo preverjene skrivnosti peke, s katerimi boš kos še tako zapletenim receptom sladic ali drugih jedi!

Spoznaj tehnike priprave različnih vrst testa in priporočeno moko zanje.

Zakaj postati mojster peke?

  • spoznaj odgovore na pogosta vprašanja o najboljši pripravi različnih vrst testa in si drzni ustvariti še tako zahtevno slaščico ali jed,
  • izbrani video recepti spletne kuharske akademije za pripravo slaščic ali jedi so kratki (in včasih tudi zelo sladki!) in ti omogočajo, da trike priprave mojstrskega testa kar najhitreje tudi preizkusiš,
  • nate pa čakajo tudi priročne nagrade, s katerimi bo priprava najrazličnejših vrst testa enostavno lažja. Vse zato, da lahko do potankosti uživaš v peki z najrazličnejšimi Mlinotest izdelki iz moke.

Prejmi knjižico receptov

Naj ti triki za pripravo različnih vrst testa, slaščic in drugih jedi, naučenih v naši kuharski akademiji, vedno dobro služijo! Vsi recepti kuharske akademije so zbrani v posebni spletni kuharici, s katero ti bo naučeno vedno ostalo blizu. Nasvete za pripravo najboljših vrst testa pa lahko deliš tudi s svojimi najbližjimi.

Interaktivna knjižica Mojstri peke

Sodeluj v veliki Mlinotest nagradni igri!

Naučeno je dobro nagraditi, vsaka sladica ali jed pa s pohvalo in nagrado postane še toliko slajša! Sodeluj v Mlinotest spletni kuharski akademiji in se v le šestih tednih nauči pripraviti najrazličnejše vrste testa za slastne sladice in druge jedi!

Sliši se slastno! Kaj je nagrada? Vsak teden bomo podelili kar 10 valjarjev za valjanje testa. Ob zaključku spletne kuharske akademije pa bomo izmed vseh vas, ki boste vsaj 3x pravilno odgovorili na nagradna vprašanja, izžrebali nekoga, ki bo prejel kuhinjskega robota blagovne znamke Gorenje!

Kako sodelovati?

Mlinotest spletna kuharska akademija traja 6 tednov, vsak teden pa lahko na naši spletni strani pričakuješ nov video recept in predstavitev priprave različnih vrst testa. Po ogledu vsakega video recepta bo na tebe čakalo nagradno vprašanje, z oddanim pravilnim odgovorom pa sodeluješ v nagradnem žrebu.

SODELUJ V NAGRADNI IGRI

V nagradnem žrebu sodelujejo vsi, ki pravilno odgovorijo na vsaj 3 nagradna vprašanja, njihovo sodelovanje pa bo nagrajeno tudi s certifikatom za uspešno opravljeno kuharsko akademijo!

Spoznaj vse recepte Mojstrov peke in sodeluj v nagradni igri!

Ali ste vedeli?

NAGRAJENCI MOJSTRI PEKE

Nagrajevanje nakupa v vseh trgovinah SPAR

Splošni pogoji sodelovanja Spar