Iskalnik

Mojstri peke, spet smo skupaj!

Pred nami je tretja sezona slastnih receptov.
Tokrat se bomo družili, veliko novega naučili in si izmenjevali najboljše nasvete za peko v naši novi Facebook skupini! Postani mojster peke s priročnimi nasveti ter odlično in raznoliko moko
Mlinotest!

Sodelovanje pa bomo tudi nagradili!
Pohiti in se nam pridruži ter sodeluj v nagradnem natečaju. Objavi fotografijo svoje sladice, slanega peciva ali pekovskega izdelka, ki so ga še posebej pohvalili tvoji bližnji ali pa recept, ki ti je v največji ponos! In morda ravno ti osvojiš naše nagrade!

Pridruži se Facebook skupini Mojstri peke

Ponovno je z nami tudi Ana Žontar Kristanc!

Vsak teden bo za nas pripravila slasten video recept za najboljše pekovske izdelke. Prispevala bo nove ideje in predloge, da bomo pri peki kar se da uspešni. Spoznavali in izpopolnjevali bomo tudi različne tehnike priprave testa s pomočjo Mlinotest moke, ki je v številnih ustvarjalnicah pekovskih dobrot že dobro poznana.

Nagrade, ki dvignejo tvoje pekovske veščine v nove višave

Sodeluj in deli fotografije svojih slaščic, slanega peciva ali drugih pekovskih izdelkov in morda ravno ti osvojiš eno od tedenskih ali glavnih nagrad.

Tedenske nagrade, ki jih bosta osvojila TOP2 recepta tedna so paket Mlinotest izdelkov in valjar. Ob koncu spomladanske sezone Mojstrov peke pa bomo dvema nagrajencema podelili glavno nagrado – gospodinjski aparat Bosch.

Nagrajence bomo iskali v dveh kategorijah:

🏆 Mojster sladkih pekovskih izdelkih 🏆
🏆 Mojster slanih pekovskih izdelkov 🏆

Pridruži se, spremljaj in deli svoje pekovske uspehe, ter se poteguj za nagrade!

V prejšnjih sezonah Mojstrov peke smo spoznavali različne vrste testa ter pridobili zanimive in koristne nasvete ter recepte za peko. Vse recepte smo združili v naši knjižici receptov.

>> INTERAKTIVNA KNJIŽICA RECEPTOV <<

Mojstri moke za mojstre peke!

V podjetju Mlinotest že več kot 150 let ustvarjamo kakovostno moko iz različnih žit in potrošnikom stalno ponujamo nove izdelke. Kot strokovnjaki mlinarstva se trudimo olajšati izbiro, priporočati primerno uporabo moke ter odkrivati skrivnosti peke in kuhanja. Naše kakovostne sestavine in pravo znanje o peki prinašajo slastne pekovske dobrote in veselje v družbo.

Ali ste vedeli?