Iskalnik

Catering

Prirejamo in organiziramo pogostitve za vse priložnosti: poroke, sprejeme, poslovna kosila, razne prireditve, rojstnodnevne zabave ter še za marsikatero drugo priložnost oziroma dogodek. Poleg izvrstne kulinarike nudimo tudi celostno organizacijo dogodka. Tako vam lahko uredimo, opremimo in okrasimo prostor, poskrbimo za dekoracije, postavimo mize in stole, najamemo in postavimo šotor ter uredimo vse podrobnosti, da bodo vaši gostje zadovoljni in presenečeni.

Pustite se presenetiti vi in pustite, da presenetimo vaše goste!

Več informacij:

  • Kavarna in restavracija Pecivo iz Nove Gorice
  • telefonska številka: 05 33 31 770
  • e-naslov: kavarna@pecivo.si

Kavarna in restavracija Pecivo v Novi Gorici

Začelo se je z dobro kavo in s slaščicami, potem pa smo našo ponudbo obogatili še z odličnimi picami. Zdaj se v Kavarni in restavraciji Pecivo lahko gostje okrepčajo z malicami in s kosili ali izbirajo med široko ponudbo mesnih in ribjih dobrot.

Kavarna Pecivo ima dolgo tradicijo. Bila je ena prvih v Novi Gorici, kjer so se domačini lahko okrepčali z dobro kavo, s kakavom in odličnimi slaščicami. Pozneje smo v ponudbo dodali še pice. Več generacij je uživalo v dobri pici »iz slaščičarne«, kot so še vedno imenovali picerijo. Leta 1997 pa je lokal doživel temeljito prenovo.

Zdaj v restavraciji med tednom gostom nudimo dobre malice in kosila, različne mineštre ter raznovrstne dnevne specialitete. Popoldne pa delujemo kot à la carte restavracija z mesnimi in morskimi dobrotami.