Iskalnik

Nasveti

Gourmet torta Karima in Mlinotesta za vse sladokusce

Mlinotest in priznani kuharski chef Karim Merdjadi sta ponovno združila svoje moči in po lanskoletni uspešnici gurmanskih brownijev, ki so navdušili poznavalce in ljubitelje sladic z dodano vrednostjo, ustvarila še eno vrhunsko slaščico za izbrane okuse – GOURMET TORTO v dveh okusih.

 

PREMIUM GOURMET TORTO MANGO & PASIJONKA, 400 g odlikuje svež in aromatičen sadni okus, ki ju zaokrožata bogati kremni mangov mousse, hrustljavček iz bele čokolade, mangov pire obliv, pasijonkin insert ter puhast roladni biskvit.

PREMIUM GOURMET TORTA ČOKOLADA, 400 g vas bo popeljala v pregrešna čokoladna nebesa s svojim puhastim čokoladnim moussem, hrustljavčkom iz mlečne čokolade, saher biskvitom, čokoladnim insertom iz temne čokolade in čokoladnim oblivom z visoko vsebnostjo kakava.

Premium kakovost dajejo sestavine vrhunske kakovosti ter naravne arome, poleg tega torti ne vsebujeta palmovega olja in barvil. Sta ročno izdelani, in zaradi boljšega ohranjanja pristnosti okusa in arom prvovrstnih sestavin, zamrznjeni. Pri odtajanju upoštevajte navodila za odtajevanje, ki so podana na embalaži. Če želite torto postreči takoj, jo odtajajte na sobni temperaturi  3,5 ure, lahko pa jo pustite v hladilniku počivati vsaj 9 ur in porabite v 2 dneh. Posamezna torta bo razveselila štiri ljubitelje vrhunskih slaščic. Obe torti lahko najdete v zamrzovalnikih večjih trgovin Spar, Tuš in Mlinotest.