Iskalnik

Nasveti

Divita – Vitalna žita za aktiven vsakdan

Starodavna žita in rastline kot sta pira in ajda pridobivajo na jedilnikih sodobnih družin vse več prostora ne le zaradi bogate prehranske vrednosti, temveč tudi zaradi žlahtnega okusa in širokih možnosti uporabe.

Ajda je stara znanka slovenske kulinarike in sestavina številnih slovenskih specialitet. Zaradi njene sestave, bogate z vlakninami, beljakovinami in minerali, jo na novo odkrivajo tako mlajši privrženci dobrega počutja kot tudi veliki kulinarični šefi. Tudi pira je na novo odkrito starodavno žito s podobno bogato sestavo in hranilno vrednostjo, izdelkom pa daje bogat, rahlo oreškast okus.

Mlinotest že dlje časa ustvarja izdelke iz ajde in pire, v zadnjih letih potrošnikom ponuja kar nekaj inovativnih in edinstvenih izdelkov z ajdo in piro. Sveže testenine in njoki Divita navdušujejo zaradi zmagovalne kombinacije vsebnosti vitalnih žit, odličnega okusa in hitre priprave. Bogatijo jih gurmanski, vedno sveži nadevi iz skrbno izbranih sestavin. Pripravljamo jih po sodobnih tehnoloških metodah, da ohranimo pristne okuse, brez dodanih konzervansov in brez umetnih arom.

Izdelki so kot nalašč za aktivne potrošnike in sodobne družine, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje ter imajo manj časa za pripravo uravnoteženega obroka. Te hitro pripravljene jedi boste zmazali v trenutku in brez občutka slabe vesti. Pripravljene z malo truda in po zanimivih receptih, boste zablesteli tudi pred prijatelji. Pravzaprav se jim boste lahko bolje posvetili, saj za pripravo gurmanske jedi ne boste zapravili veliko časa.

 

 

Divita okusnih svežih testenin in njokov se ne moremo naveličati, saj je okusov veliko, vsi so dobri in posebni, pripravimo pa jih lahko na različne načine. Ali ste vedeli, da lahko ajdove in pirine njoke pripravite tudi kot sladico? Poskusite, odlični so. Zaupamo vam samo še skrivnost, kje jih lahko dobite – v hladilnikih vaših najljubših trgovin. Uživajte v pripravi in žlahtnih okusih – dober tek vam želimo!

Nagradna igra DIVITA

Nagradna igra  je trajala do 10. 11. 2020. Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenci nagradne igre DIVITA so:

Anja Novak
Iva Bevc
Žana Slapšak
Manja Hlade Majetič
Mateja Borišek

Čestitamo!