Iskalnik

Spremljaj kuharsko akademijo in postani mojster peke!

Mojstri peke, Mlinotestova kuharska akademija, je nazaj! Pripravi se, da svoje veščine peke popelješ v neslutene višave! V drugem delu te spremlja tudi Ana Žontar Kristanc. S tabo delimo preverjene skrivnosti peke, s katerimi boš kos še tako zapletenim receptom sladic ali drugih jedi! Poteguješ pa se tudi za privlačne nagrade – 1x kuhinjski robot BOSCH, 60x valjar za testo!

Spoznaj tehnike priprave različnih vrst testa in priporočeno moko zanje.

Zakaj postati mojster peke?

Spoznaj odgovore na pogosta vprašanja o najboljši pripravi različnih vrst testa in si drzni ustvariti še tako zahtevno slaščico ali jed.

Izbrani video recepti spletne kuharske akademije za pripravo slaščic ali jedi so kratki (in včasih tudi zelo sladki!) in ti omogočajo, da trike priprave mojstrskega testa kar najhitreje tudi preizkusiš.

Sodeluj v veliki Mlinotest nagradni igri!

[ NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA! ]

Naučeno je dobro nagraditi, vsaka sladica ali jed pa s pohvalo in nagrado postane še toliko slajša! Sodeluj v Mlinotest spletni kuharski akademiji in se v le šestih tednih nauči pripraviti najrazličnejše vrste testa za slastne sladice in druge jedi!

Sliši se slastno! Kaj je nagrada? Vsak teden bomo podelili kar 10 valjarjev za valjanje testa. Ob zaključku spletne kuharske akademije pa bomo izmed vseh vas, ki boste vsaj 3x pravilno odgovorili na nagradna vprašanja, izžrebali nekoga, ki bo prejel multifunkcijskega kuhinjskega robota blagovne znamke Bosch!

Kako sodelovati?

Mlinotest spletna kuharska akademija traja 6 tednov, vsak teden pa lahko na naši spletni strani pričakuješ nov video recept in predstavitev priprave različnih vrst testa. Po ogledu vsakega video recepta bo na tebe čakalo nagradno vprašanje, z oddanim pravilnim odgovorom pa sodeluješ v nagradnem žrebu. Da lahko osvojiš glavno nagrado (kuhinjski robot Bosch), moraš pravilno odgovoriti na vsaj 3 od 6-ih nagradnih vprašanj, ki te čakajo na koncu vsakega posamičnega recepta.

PREVERI PRVI RECEPT – TESTO Z DROŽMI: KRUH

PREVERI DRUGI RECEPT – PALJENO TESTO: PRINCESKE

PREVERI TRETJI RECEPT – TESTO ZA DOMAČO PICO

PREVERI ČETRTI RECEPT – TESTO ZA AMERIŠKE PALAČINKE

PREVERI PETI RECEPT – LISTNATO TESTO (GALETTE)

PREVERI ŠESTI RECEPT – RED VELVET TORTA

 

Preveri aktualne nagrajence tukaj.

Splošni pogoji sodelovanja.

 

Prejmi tudi knjižico receptov

Naj ti triki za pripravo različnih vrst testa, slaščic in drugih jedi, naučenih v naši kuharski akademiji, vedno dobro služijo! Vsi recepti kuharske akademije so zbrani v posebni spletni kuharici, s katero ti bo naučeno vedno ostalo blizu. Nasvete za pripravo najboljših vrst testa pa lahko deliš tudi s svojimi najbližjimi.

>> INTERAKTIVNA KNJIŽICA RECEPTOV <<

Spoznaj vse recepte Mojstrov peke in sodeluj v nagradni igri!

Preveri spomladanske recepte Mojstrov peke

Ali ste vedeli?