Iskalnik

Sveže polnjene testenine

Sveže polnjene testenine so primerne za pripravo preprostih jedi in tudi prazničnih poslastic. Testo pripravljamo iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc. Čudovit in poln okus polnjenih testenin ustvarjajo prav nadevi, ki so narejeni iz prvovrstnih sestavin: izbranega mesa, sira in zelenjave.

MESNI KAPELETI 250 g, 400 g

Mesni kapeleti so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje mesni nadev. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom. Priljubljen okus ponujamo tudi v večjem, družinskem pakiranju.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1172 kJ / 278 kcal
Maščobe 5,5 g
- od tega nasičene maščobe 2,1 g
Ogljikovi hidrati 44 g
- od tega sladkorji 1,2 g
Prehranske vlaknine 2,3 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,0 g

KAPELETI S PRŠUTOM 250 g

Kapeleti s pršutom so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje nadev iz pršuta. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1228 kJ / 291 kcal
Maščobe 6,0 g
- od tega nasičene maščobe 2,3 g
Ogljikovi hidrati 45 g
- od tega sladkorji 1,2 g
Prehranske vlaknine 1,6 g
Beljakovine 13 g
Sol 1,4 g

SIROVI KAPELETI 250 g, 400 g

Sirovi kapeleti so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov ter jajc, okus testenine pa dopolnjuje sirov nadev. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in spretno izbrati omako oziroma dodatek k testenini, ki se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom. Priljubljen okus ponujamo tudi v večjem, družinskem pakiranju.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1221 kJ / 289 kcal
Maščobe 6,1 g
- od tega nasičene maščobe 3,3 g
Ogljikovi hidrati 45 g
- od tega sladkorji 1,9 g
Prehranske vlaknine 2,4 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,1 g

SAKETINI S ŠTIRIMI SIRI 250 g

Saketini s štirimi siri so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje nadev iz štirih sirov. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom. Oblika vrečke pričara razigranost na krožniku.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1179 kJ / 279 kcal
Maščobe 5,8 g
- od tega nasičene maščobe 3,3 g
Ogljikovi hidrati 43 g
- od tega sladkorji 1,7 g
Prehranske vlaknine 2,6 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,2 g

KAPELETI S SKUTO IN ŠPINAČO 250 g

Kapeleti s skuto in špinačo so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje nadev iz skute in špinače. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1158 kJ / 274 kcal
Maščobe 5,1 g
- od tega nasičene maščobe 2,8 g
Ogljikovi hidrati 45 g
- od tega sladkorji 1,4 g
Prehranske vlaknine 2,1 g
Beljakovine 11 g
Sol 0,70 g

TORTELINI ZORJENI SIR 250 g

Sveže polnjene testenine, katerih glavna prednost je izrazit okus, značilen za uporabljene kakovostne sestavine. Okus je posledica spremenjenih in izboljšanih receptur, ki zagotavljajo bolj kremasta polnila, višji odstotek polnila v izdelku in hitrejši čas kuhanja, saj se kuhajo le štiri minute. Pri tortelinih zorjeni sir se okuša nežno pristno aromo uporabljenih sestavin, ki se odlično prilega katerikoli omaki. Glavne sestavine polnila so kombinacija skrbno izbranih sirov: kremasta rikota ter starana grana padano in tolminski sir. Poln in pristen okus ter kremasta polnila! Hitro pripravljen gurmanski obrok.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1208 kJ / 287 kcal
Maščobe 7,6 g
- od tega nasičene maščobe 4,4 g
Ogljikovi hidrati 41 g
- od tega sladkorji 2,0 g
Prehranske vlaknine 2,2 g
Beljakovine 13 g
Sol 0,76 g

TORTELINI PESTO BAZILIKA 250 g

Sveže polnjene testenine, katerih glavna prednost je izrazit okus, značilen za uporabljene kakovostne sestavine. Okus je posledica spremenjenih in izboljšanih receptur, ki zagotavljajo bolj kremasta polnila, višji odstotek polnila v izdelku in hitrejši čas kuhanja, saj se kuhajo le štiri minute. Pri tortelinih pesto bazilika se okuša nežno pristno aromo uporabljenih sestavin, ki se odlično prilega izbrani omaki. Glavne sestavine polnila so kombinacija skrbno izbranih sestavin: kremasta rikota, pinjole, bazilika, sir grana padano. Poln in pristen okus ter kremasta polnila! Hitro pripravljen gurmanski obrok.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1273 kJ / 284 kcal
Maščobe 9,4 g
- od tega nasičene maščobe 3,8 g
Ogljikovi hidrati 41 g
- od tega sladkorji 1,9 g
Prehranske vlaknine 2,8 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,2 g

TORTELINI RUKOLA - GORGONZOLA 250 g

Sveže polnjene testenine, katerih glavna prednost je izrazit okus, značilen za uporabljene kakovostne sestavine. Okus je posledica spremenjenih in izboljšanih receptur, ki zagotavljajo bolj kremasta polnila, višji odstotek polnila v izdelku in hitrejši čas kuhanja, saj se kuhajo le štiri minute. Pri tortelinih rukola - gorgonzola se okuša nežno pristno aromo uporabljenih sestavin, ki se odlično prilega izbrani omaki. Glavne sestavine polnila so kombinacija skrbno izbranih sestavin: kremasta rikota, najboljša gorgonzola, sir grana padano in rukola. Poln in pristen okus ter kremasta struktura polnila! Hitro pripravljen gurmanski obrok.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1195 kJ / 284 kcal
Maščobe 6,5 g
- od tega nasičene maščobe 3,7 g
Ogljikovi hidrati 43 g
- od tega sladkorji 2,8 g
Prehranske vlaknine 3,5 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,3 g