Iskalnik

Sveže polnjene testenine

Sveže polnjene testenine so primerne za pripravo preprostih jedi in tudi prazničnih poslastic. Testo pripravljamo iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc. Čudovit in poln okus polnjenih testenin ustvarjajo prav nadevi, ki so narejeni iz prvovrstnih sestavin: izbranega mesa, sira in zelenjave.

MESNI KAPELETI 250 g, 400 g

Mesni kapeleti so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje mesni nadev. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom. Priljubljen okus ponujamo tudi v večjem, družinskem pakiranju.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1172 kJ / 278 kcal
Maščobe 5,5 g
- od tega nasičene maščobe 2,1 g
Ogljikovi hidrati 44 g
- od tega sladkorji 1,2 g
Prehranske vlaknine 2,3 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,0 g

KAPELETI S PRŠUTOM 250 g

Kapeleti s pršutom so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje nadev iz pršuta. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1228 kJ / 291 kcal
Maščobe 6,0 g
- od tega nasičene maščobe 2,3 g
Ogljikovi hidrati 45 g
- od tega sladkorji 1,2 g
Prehranske vlaknine 1,6 g
Beljakovine 13 g
Sol 1,4 g

SIROVI KAPELETI 250 g, 400 g

Sirovi kapeleti so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov ter jajc, okus testenine pa dopolnjuje sirov nadev. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in spretno izbrati omako oziroma dodatek k testenini, ki se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom. Priljubljen okus ponujamo tudi v večjem, družinskem pakiranju.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1221 kJ / 289 kcal
Maščobe 6,1 g
- od tega nasičene maščobe 3,3 g
Ogljikovi hidrati 45 g
- od tega sladkorji 1,9 g
Prehranske vlaknine 2,4 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,1 g

SAKETINI S ŠTIRIMI SIRI 250 g

Saketini s štirimi siri so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje nadev iz štirih sirov. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom. Oblika vrečke pričara razigranost na krožniku.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1179 kJ / 279 kcal
Maščobe 5,8 g
- od tega nasičene maščobe 3,3 g
Ogljikovi hidrati 43 g
- od tega sladkorji 1,7 g
Prehranske vlaknine 2,6 g
Beljakovine 12 g
Sol 1,2 g

KAPELETI S SKUTO IN ŠPINAČO 250 g

Kapeleti s skuto in špinačo so pripravljeni iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov in jajc, okus testenine pa dopolnjuje nadev iz skute in špinače. Kapeleti so polnjene testenine, manjših oblik, ki so po legendi oblikovane po Venerinem popku. Pri polnjeni testenini moramo biti previdni in skrbno izbrati omako oziroma dodatek k testenini. Ta se mora ujeti s polnilom in ne sme prevladati nad njegovim plemenitim okusom.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1158 kJ / 274 kcal
Maščobe 5,1 g
- od tega nasičene maščobe 2,8 g
Ogljikovi hidrati 45 g
- od tega sladkorji 1,4 g
Prehranske vlaknine 2,1 g
Beljakovine 11 g
Sol 0,70 g