Iskalnik

Zbirka receptov

Peresniki s piščancem, bučkami, koruzo in kuhanim jajcem

  1. 1.Piščančji file narežemo na manjše kocke in jih prepražimo na olju, dodamo na kocke narezani ali naribani bučki in koruzo. Pražimo še 5 minut in dolijemo smetano.
  1. 2.Medtem skuhamo peresnike.
  1. 3.Omaki dodamo malo škrobne vode in kuhane peresnike. Vse skupaj premešamo, po želji dodamo malo masla in parmezana.
  1. 4.Serviramo na krožnike, na vrh dodamo še narezano kuhano jajce.

 

 

Sestavine za 4 osebe

Peresniki
400 g peresnikov
200 g piščančjega fileja
2 bučki
100 g kuhane koruze
4 kuhana jajca
1 dcl smetane
1 žlica masla
2 žlici parmezana
sol, poper, olivno olje