Iskalnik

Zbirka receptov

Ajda gre v gozd

  1. 1.Na ponvici stopimo maslo in dodamo na pol prerezane olupljene šalotke ter jih počasi pečemo.
  1. 2.Ko so šalotke mehke, skuhamo raviole po navodilu na embalaži in jih dodamov ponvico s šalotkami.
  1. 3.Naribamo parmezan in premešamo.
  1. 4.Solimo in popramo po okusu. Radič začinimo s kisom in serviramo skupaj z ravioli.

Slasten in drugačen obrok iz le štirih sestavin? Si lahko predstavljate? Ajdovi ravioli dopolnjeni z večnim okusom gob bodo na vašem krožniku zasijali s šalotko in parmezanom. Mmmm, okusi, ki bodo ustrezali tudi najbolj zahtevnim!

Sestavine za 2 osebe:

500 g Mlinotest Divita ajdovih raviolov z gobami
6 šalotk
100 g masla
šopek drobnjaka
parmezan
radič
balzamični kis, sol in poper