Zapri Menu

Pravna obvestila

Copyright © 2012 Mlinotest d.d.


Splošni pogoji uporabe spletne strani www.mlinotest.si
Vsebine, objavljene na spletnih straneh podjetja Mlinotest d.d. se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Mlinotest d.d.

Mlinotest, d.d. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Na spletni strani www.mlinotest.si bo podjetje Mlinotest d.d., za namene včlanjevanja v e-kuharski klub, zbiralo osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, e-mail naslov, ...), o čemer bo uporabnik obveščen in bo te podatke lahko prostovoljno posredoval. Podjetje Mlinotest d.d. jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno interni uporabi družbe Mlinotest d.d. in se ne bodo posredovali drugim fizičnim in pravnim osebam ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Družba Mlinotest, d.d. si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani www.mlinotest.si.

Reševanje potrošniških sporov

MLINOTEST d.d. trenutno ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Povezava na Evropsko platformo za spletno reševanje čezmejnih potrošniških sporov

Open menu Open search

Zapri Menu