Zapri Menu

Sveže polnjene testenine

NOVO - Tortellini s sirom, Tortellini z dimljenim pršutom, Tortellini z bolonjskim nadevom

Sveže polnjene testenine s tankim testom so novost na trgu. Imajo več polnila in zato izrazitejši okus. Dovolj je dvominutno kuhanje in košček masla, pa jih že lahko postrežemo. Poleg običajnega kuhanja v slani vodi jih je mogoče pripraviti tudi na drugačen način in s tem še hitreje skuhati obrok. Vse kar potrebujemo je ponev, v kateri skupaj pripravimo tako omako kot tortelline.


V Mlinotestu že vrsto let izdelujemo sveže polnjene testenine: kapelete, raviole, tortelone in saketine. Testo pripravljamo iz mešanice skrbno izbranih pšeničnih zdrobov ter kokošjih jajc.

Oglejte si izdelke iz kategorije Sveže polnjene testenine

Okus testenin čudovito dopolnjujejo izbrani nadevi. Izbirate lahko med sirovim, mesnim, pršutovim in skutno-špinačnim nadevom. Mesno in sirovo polnilo dopolnita aminokislinsko sestavo in vsebnost vitaminov skupine B, zelenjavna polnila dopolnijo izdelke z vitamini, minerali in vlakninami, ki se nahajajo v posamezni vrsti zelenjave.

Mlinotestove sveže polnjene testenine imajo rok trajanja dva meseca in so narejene brez dodanih konzervansov. Podaljšano trajnost dosežemo s posebnim načinom pakiranja v t. i. atmosfero iz katere je izločen kisik. Hranimo jih v zaprti embalaži v hladilniku, na temperaturi do + 6 oC.

Open menu Open search

Zapri Menu