Zapri Menu

Kraševec - ovseni mešani kruh z orehi 400 g

Kraševec - ovseni mešani kruh z orehi 400 g

Kruh Kraševec vsebuje velik delež ovsenih kosmičev, dodatek orehov pa dopolnjuje bogat in sladkast okus ovsa. Odlikuje ga tudi podaljšana svežina. Izdelek je vir vlaknin. Oves je hranilno bogato žito, pri katerem je uporabna celotna rastlina (stebla, listi in drugi zeleni deli ovsa). Bogat je z minerali in vitamini. Vsebuje cink in je dober vir železa. Oves je zaradi obilja esencialnih aminokislin in mineralov odličen pri raznovrstnih dietah, njegove prehranske vlaknine pa zmagujejo v bitki s holesterolom v krvi. Ustrezno razmerje topnih in netopnih vlaknin je koristno za uravnavanje sladkorja in maščob v krvi ter ugodno vpliva na črevesno mikrobioto.

Sestavine: pšenična moka tip 850, voda, ovseni kosmiči, orehi (9,3 %), polnozrnata ovsena moka, jogurt, ovseni drobljenec, kvas, sladni izvleček (ječmenov slad, voda), pšenični gluten, pšenična sladna moka, jedilna sol, sladkor, preželatinozirana pšenična moka, dekstroza, polnozrnata pšenična moka, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijevi acetati; sok acerole v prahu, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina. Lahko vsebuje sledove jajc, soje, mleka, semen sezama in volčjega boba.

Ste zadovoljni z našimi izdelki?

  1.  

Ste z izdelki Mlinotesta zelo zadovoljni, bi radi kakšen izdelek še posebej pohvalili, vas je kakšen izdelek še posebno navdušil? Ali ste morda nad kakšnim izdelkom Mlinotesta razočarani, ali kakšen izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj? Sporočite nam.

Veseli bomo tako pozitivnih kot negativnih pripomb, saj nam bodo v pomoč pri doseganju skupnega zadovoljstva.

Mlinotest se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi.

Open menu Open search

Zapri Menu