Iskalnik

Nasveti

Priznani chef Karim Merdjadi in Mlinotest predstavljata Brownies

Za ljubitelje vrhunskih slaščic in vse čokoholike smo skupaj s priznanim kuharskim chefom in vrhunskim ustvarjalcem slaščic Karimom Merdjadijem ustvarili slastne brownije, po slovensko rjavčke. Pripravljeni so po Karimovi recepturi iz samih prvovrstnih sestavin, zato so najvišje kakovosti. So trajnostno naravnani, saj je najpomembnejša sestavina trajnostni kakav, certificiran s strani inštitucije Rainforest Alliance. Vsebujejo tudi visok delež masla, čokolado in jajca talne reje ter so brez palmovega olja. Ljubitelji čokolade boste navdušeni nad tem, da naši browniji tako zahrustajo ob prvem ugrizu, se kasneje v ustih stopijo in pustijo omamen, bogat in ravno prav sladek čokoladni okus. Prav gotovo si boste zaželeli ponovitve te izkušnje. Ker gre za svežo slaščico, jo moramo hraniti v hladilniku priporočamo pa, da jo pred uživanjem pustite na sobni temperaturi, da se bolje razvije okus.

Z našimi browniji razvajate sebe ali najdražje, zato so kot nalašč za darilo, saj je poleg okusa tudi pakiranje darilno. Odlično nastopajo v vlogi slastnega čokoladnega presenečenja za valentinovo, rojstni dan ali drugo priložnost.

Sodelovanje kuharskega chefa Karima Merdjadija in Mlinotesta je plodno in v veselje obeh strani, zato smo brownije označili z obema znamkama – Karim Atelier in Mlinotest. Browniji so prvi izdelek v vrsti izjemnih slaščic, saj je sodelovanje zastavljeno širše in bomo v nadaljevanju potrošnike razveselili z novimi mojstrskimi sladicami.

In kje dobite Brownies Karim Atelier & Mlinotest? Poiščite jih v hladilnikih trgovin Mlinotest, Mercator, Spar, Tuš ter E.Leclerc v Ljubljani.