Iskalnik

Nasveti

Divita – Vitalna žita za aktivne gurmane

Starodavna žita kot sta pira in ajda pridobivajo na jedilnikih sodobnih potrošnikov in aktivnih družin vse več prostora ne le zaradi bogate prehranske vrednosti, temveč tudi zaradi žlahtnega okusa in širokih možnosti uporabe.

Ajda in pira sta stari znanki slovenske kulinarike in sestavini številnih slovenskih specialitet. Zaradi njune sestave, bogate z vlakninami, beljakovinami in minerali, ju na novo odkrivajo tako mlajši privrženci dobrega počutja kot tudi veliki kulinarični šefi.

Sveže testenine in njoki Divita navdušujejo zaradi zmagovalne kombinacije vsebnosti vitalnih žit, odličnega okusa in hitre priprave. Bogatijo jih gurmanski, vedno sveži nadevi iz skrbno izbranih sestavin. Pripravljamo jih po sodobnih tehnoloških metodah, da ohranimo pristne okuse, brez dodanih konzervansov in brez umetnih arom.

Izdelki so kot nalašč za aktivne potrošnike in sodobne družine, ki skrbijo za uravnoteženo prehrano in dobro počutje ter imajo manj časa za pripravo uravnoteženega obroka.

 

Prehrana aktivnega posameznika je zelo pomemben dejavnik v njegovem vsakdanu. Za uravnoteženo prehrano je pomemben bogat vnos prehranskih vlaknin, ki jih prejmemo lahko tudi iz polnozrnatih testenin. Pred večjimi športnimi napori je pomembno, da zaužijemo ogljikove hidrate, ki delujejo kot gorivo za naše telo. Ogljikovi hidrati namreč izboljšujejo razgradnjo glikogena v jetrih, ki telo oskrbi s potrebno energijo za večje napore in regeneracijo.

 

Preverite recepte za hitro pripravo obrokov z Mlinotest Divita svežimi testeninami in njoki.