Zapri Menu

Ponudba

Meni si lahko sestavite sami. Pripravili pa smo tudi nekaj primerov jedilnika.

Izbirate lahko med naslednjimi jedmi:

Prigrizki:

  • kanapeji (s pršutom, sirom, zelenjavo, lososom, šunko, kraško slanino)
  • grissini  v objemu pršuta, sira, šunke, bučke, lososa
  • nabodalca - mesna, sirova, ribja, sadna 

Hladne predjedi :

  • kraški pršut z melono
  • goveji carpaccio s parmezanom
  • goveji jezik z balzamičnim kisom in čebulo
  • puranova rulada s pomarančno omako
  • bučkin carpaccio z balzamičnim kisom in nastrganim parmezanom
  • nadevani šampinjoni
  • prekajen losos na rukoli
  • hobotnica z olivami
  • sirova plošča s suhim sadjem

Tople predjedi :

  • testenine, riž ali doma narejeni njoki različnih okusov z jurčki in pršutom, z jurčki in škampi, z goriškim radičem, z beluši, s škampi, z morskimi sadeži, z gorgonzolo in rukolo ali s tartufi

Zelenjavne jedi :

  • nadevane bučke
  • polnjeni šampinjoni
  • šampinjoni z gorgonzolo
  • polenta z jurčki
  • nadevan paradižnik
  • zelenjavni narastek

Mesne jedi :

  • goveji medaljoni z jurčki
  • goveji file po kraško
  • goveji file s tartufi
  • goveji ptički z zelenjavnim nadevom
  • nadevana telečja rulada s suhim sadjem
  • telečja pečenka
  • teletina z jurčki
  • puranov file z ananasom
  • nadevana puranova rulada
  • puran po tolminsko
  • puranov file z beluši
  • svinjska ribica ovita s kraško panceto
  • svinjski medaljoni z zelenim poprom

Ribje jedi :

  • hobotnica na žaru z balzamičnim kisom
  • file pangaciusa s popečeno slanino
  • file škarpene v žafranovi omaki
  • marinirani ribji fileji popečeni na žaru
  • gratinirane jakobove pokrovače
  • orada ali brancin na žaru
  • škampi na buzaro
  • ribji brodet
  • kalamari v teranovi omaki

Solate :

  • paradižnik z mozzarello in oljčnim oljem
  • šopska solata
  • grška solata
  • mehiška solata
  • motovilec z jajcem ali fižolom
  • beluši z jajcem
  • testenine z zelenjavo
  • riž z morskimi sadeži
  • vitaminska plošča z balzamičnim kisom in parmezanom

Sladice :

  • minjoni različnih okusov in oblik
  • prekmurska gibanica
  • skutni zavitek
  • jabolčni zavitek
  • torte različnih okusov

Sadje :

  • sadni izbor sezonskega sadja

Primer menija za poslovno kosilo

Penina

*****

Hobotnica z olivami in nastrganim parmezanom

*****

Gobova kremna juha s kislo smetano

*****

Domači njoki z goriškim radičem in škampi

*****

Limonin sorbet

*****

Svinjska ribica s popečeno slanino
Goveji medaljoni z jurčki
Krompirjeve lunce
Izbrana prikuha
Sestavljena solata

*****

Pituralka v rdečem vinu
Panna cota s čokoladnim prelivom

Primer menija za slavnosti dogodek – poročni meni:

Aperitiv dobrodošlice

*****

Na kruhovem ježku pripravljena različna nabodalca
Princeske z zeliščnim namazom

*****

Vipavski pršut z melono
Mladi sir na rukoli
Polnjeni šampinjon

*****  

Svatovska juha ali gobova kremna juha

*****

Domači njoki z jurčki
Nadevani jajčevec

*****

Telečji medaljoni z beluši
Svinjska rulada s slivami
Zelenjavna košarica
Skutni in špinačni štruklji
Sestavljena solata

*****

Kava

*****

Poročna torta

Open menu Open search

Zapri Menu