Iskalnik

Sporočila za javnost

V Železnikih odprli prenovljeno Mlinotestovo trgovino

PRIROČNA TRGOVINA Z UGODNO PONUDBO ŽIVILSKIH IN OSTALIH IZDELKOV MARKET PROGRAMA 

Ajdovščina, 12. oktober 2021 – Mlinotest namenja svoji mreži 40-tih trgovin posebno skrb in tudi v zahtevnih časih epidemije nadaljuje z vlaganji v razvoj, prenovo trgovin ter prilagajanjem ponudbe. V vseh trgovinah sledimo konceptu priročnih trgovin s konkurenčno in aktualno ponudbo izdelkov široke potrošnje, kjer lahko potrošnik najde vse za pripravo okusnih in raznovrstnih jedi ter ostale izdelke market programa.

Trgovina v Železnikih je še vedno Mercatorjeva franšiza. Odslej bo obiskovalke in obiskovalce razvajala s privlačno prenovljeno podobo in osveženo ponudbo. Sledi konceptu priročne in pregledne trgovine z ugodno ponudbo Mlinotestovih izdelkov, predvsem izdelkov iz dopeke, kot so odličen sveže pečen kruh, pekovsko pecivo in dišeči rogljički iz Mlinotestove proizvodnje. V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa, mlečnih in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti niti Mlinotestovega slaščičarskega programa ter med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin. Odpiralni čas trgovine je od 7. ure zjutraj do 19. ure zvečer, ob sobotah pa od 7. ure do 13. ure.

»Mlinotest se je za prenovo trgovine v Železnikih odločil zaradi želje po izboljšavi nakupne izkušnje in olajšanju preprostega nakupa blizu doma, kar je v zadnjem času postalo še bolj pomembno. V vseh trgovinah je na prvem mestu tudi prijaznost naših prodajalk, saj želimo da se kupci k nam z veseljem vračajo.

Hvala vsem kupcem za obisk – Dobrodošli za naši mizo!« je ob otvoritvi izpostavil Simon Škrlep, direktor maloprodaje v Mlinotestu.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si