Iskalnik

Sporočila za javnost

V Vrtovinu odprli prenovljeno Mlinotestovo trgovino

Vrtovin, 19. marec 2019 ‒ Vrtovin je majhna vas v Vipavski dolini. Je del občine Ajdovščina in čeprav do središča mesta ni prav daleč, imajo v Vrtovinu že dolga leta tudi svojo trgovino. Odslej bo obiskovalce sprejela s prenovljeno podobo in osveženo ponudbo. Osvežena in bolj prijazna podoba je seveda za vse dobrodošla, še bolj pa je pomembna ponudba, na voljo bo vse, kar je bilo na policah že pred prenovo, pa še kaj več. Trgovina bo tudi v prihodnje Mercatorjeva franšiza, kar pomeni, da bodo kupci lahko še naprej uporabljali kartico Pika. Tudi sicer bodo deležni ugodnosti, kot so jih bili do sedaj, ponudba pa bo razširjena s proizvodi, ki jih ponuja Mlinotestova mreža maloprodaje: poleg svežega kruha iz Mlinotestove pekarne v Ajdovščini bo kupce privabljala tudi dopeka z dišečimi rogljički ter odličnim svežim in hrustljavim pekovskim pecivom Mlinotestove proizvodnje. V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa ter mlečnega programa in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti tudi Mlinotestovega slaščičarskega programa in med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin.

Prvenstveno je trgovina seveda namenjena  domačinom, ki jim bo omogočala vsakodnevno oskrbo z najpomembnejšimi življenjskimi artikli blizu doma. Ne glede na to, da se večina prebivalcev vozi na delo v bližnja mesta, jim trgovina veliko pomeni. Trgovina bo od delavnikih odprta od 8.00 do 18.00. ure in ob sobotah od 8.00 do 12.00. ure.

Mlinotest daje svoji maloprodajni mreži velik poudarek, ima okoli 50 sicer manjših, vendar dobro urejenih trgovin, v katerih s pestro ponudbo, svežim kruhom in pekovskim pecivom pa tudi mnogimi drugimi artikli oskrbuje kraje, v katerih večje trgovine ne vidijo interesa.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si