Iskalnik

Sporočila za javnost

V Svetem Antonu nad Koprom odprli prenovljeno Mlinotestovo trgovino

PRIROČNA TRGOVINA Z UGODNO PONUDBO ŽIVILSKIH IN OSTALIH IZDELKOV MARKET PROGRAMA

Ajdovščina, 2. 12. 2021 – Mlinotest je podjetje z več kot 150 letno tradicijo in največji proizvajalec testenin v regiji. Proizvajamo tudi moke, mlevske izdelke, kruh in pekovsko pecivo, slaščice, kekse brez glutena ter druga živila. Delujemo tako v Sloveniji kot na petindvajsetih tujih trgih. Gradimo na 150-letni tradiciji, hkrati pa skrbno načrtujemo prihodnost. Smo predvsem živilskopredelovalno podjetje, pomemben delež pa predstavlja naša maloprodajna mreža, saj imamo kar 40 trgovin.

Mlinotest svoji maloprodajni mreži namenja posebno skrb in tudi v zahtevnih časih epidemije nadaljuje z vlaganji v razvoj, prenovo trgovin in prilagajanjem ponudbe. V vseh trgovinah sledimo konceptu priročnih trgovin s konkurenčno in aktualno ponudbo izdelkov široke potrošnje, kjer lahko potrošnik najde vse za pripravo okusnih in raznovrstnih jedi ter ostale izdelke market programa.

Trgovina Sveti Anton je Mercatorjeva franšiza. Med prenovo nismo pozabili na naše zveste kupce. Ob trgovini smo postavili začasno premično prodajalno najbolj osnovnih izdelkov, s katerimi smo kupcem vseeno lahko omogočili najnujnejše nakupe. Trgovino smo popolnoma obnovili, odslej bo obiskovalke in obiskovalce razvajala s privlačno prenovljeno podobo in osveženo ponudbo. Police smo napolnili z blagom, ki je sedaj pozicionirano po standardu optimizirane nakupovalne poti. Še vedno pa sledimo konceptu priročne in pregledne trgovine z ugodno ponudbo Mlinotestovih izdelkov, predvsem izdelkov iz dopeke, kot so odličen sveže pečen kruh, pekovsko pecivo in dišeči rogljički iz Mlinotestove proizvodnje. V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa, mlečnih in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti niti Mlinotestovega slaščičarskega programa ter med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin. Odpiralni čas trgovine je od 7. ure zjutraj do 19. ure zvečer, ob sobotah pa od 7. ure do 12. ure.

»Mlinotest se je za prenovo trgovine v Svetem Antonu odločil zaradi želje po izboljšavi nakupne izkušnje in olajšanju preprostega nakupa blizu doma, kar je v zadnjem času postalo še bolj pomembno. V vseh trgovinah je na prvem mestu tudi prijaznost naših prodajalk, saj želimo da se kupci k nam z veseljem vračajo. Hvala vsem kupcem za obisk – Dobrodošli za naši mizo!« je ob otvoritvi izpostavil Simon Škrlep, direktor maloprodaje v Mlinotestu.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si