Iskalnik

Sporočila za javnost

V Retečah odprli prenovljeno Mlinotestovo trgovino

Priročna trgovina z ugodno ponudbo živilskih in ostalih izdelkov market programa

Ajdovščina, 28. januar 2021

Mlinotest namenja svoji mreži 50-tih prodajnih mest posebno skrb in tudi v zahtevnih časih epidemije nadaljuje  z vlaganji v razvoj, prenovo trgovin ter prilagajanjem ponudbe. V vseh trgovinah sledimo konceptu priročnih trgovin s konkurenčno in aktualno ponudbo, kjer lahko potrošnik najde vse za pripravo okusnih in raznovrstnih obrokov ter ostale izdelke market programa.

Trgovina v Retečah je še vedno Mercatorjeva franšiza. Odslej bo obiskovalke in obiskovalce sprejela s privlačno prenovljeno podobo in osveženo ponudbo z novim naborom izdelkov. Sledi konceptu priročne in pregledne trgovine z ugodno ponudbo Mlinotestovih izdelkov, predvsem izdelkov iz dopeke, kot so odličen sveže pečen kruh, pekovsko pecivo in dišeči rogljički iz Mlinotestove proizvodnje. V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa, mlečnih in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti niti Mlinotestovega slaščičarskega programa in med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin. Odpiralni čas trgovine je od 7. ure zjutraj do 19. ure zvečer, ob sobotah pa od 7. do 13. ure.

»Mlinotest se je za prenovo trgovine v Retečah odločil zaradi želje po bolj prijazni trgovini kupcem, ki bodo cenili njeno dovolj široko ponudbo blizu doma, kar je postalo v času epidemije še bolj pomembno. V Mlinotestu namenjamo posebno skrb tudi prodajnemu osebju, saj želimo, da kupci prihajajo k nam z veseljem in da dobijo vse potrebne informacije. Izrekamo dobrodošlico vsem kupcem in se že veselimo vseh njihovih odzivov,« je ob otvoritvi izpostavila Helena Walland, direktorica maloprodaje v Mlinotestu.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si