Iskalnik

Sporočila za javnost

V Kostanjevici na Krasu odprli Mlinotestovo trgovino

PRIROČNA TRGOVINA Z UGODNO PONUDBO ŽIVILSKIH IN OSTALIH IZDELKOV MARKET PROGRAMA

 

Ajdovščina, 29. april 2021 – Mlinotest namenja svoji mreži 50-tih prodajnih mest posebno skrb in tudi v zahtevnih časih epidemije nadaljuje z vlaganji v razvoj, prenovo trgovin ter prilagajanjem ponudbe. V vseh trgovinah sledimo konceptu priročnih trgovin s konkurenčno in aktualno ponudbo, kjer lahko potrošnik najde vse za pripravo okusnih in raznovrstnih obrokov ter ostale izdelke market programa.

Trgovina v Kostanjevici na Krasu bo obiskovalke in obiskovalce sprejela s privlačno podobo in bogato ponudbo. Sledi konceptu priročne in pregledne trgovine z ugodno ponudbo Mlinotestovih izdelkov, predvsem izdelkov iz dopeke, kot so odličen sveže pečen kruh in pekovsko pecivo. V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa, mlečnih in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti niti Mlinotestovega slaščičarskega programa ter med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin. Od 1. junija bomo v trgovini opravljali tudi poštne storitve. Odpiralni čas trgovine je od 8. ure zjutraj do 18. ure zvečer, ob sobotah pa od 7.30 do 13. ure.

»Mlinotest se je za novo trgovino v Kostanjevici odločil zaradi želje po prijazni trgovini kupcem, ki bodo cenili njeno dovolj široko ponudbo blizu doma, kar je postalo v zadnjem času še bolj pomembno. V Mlinotestu namenjamo posebno skrb tudi prodajnemu osebju, saj želimo, da kupci prihajajo k nam z veseljem in da dobijo vse potrebne informacije. Izrekamo dobrodošlico vsem kupcem in se že veselimo vseh njihovih odzivov,« je ob otvoritvi izpostavila Helena Walland, direktorica maloprodaje v Mlinotestu.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si