Iskalnik

Sporočila za javnost

Odprtje trgovine v Dolnji Košani

MLINOTEST: KER VSAK KRAJ POTREBUJE DOBRO TRGOVINO

Ajdovščina, Dolnja Košana, 26. april 2018 ‒ Potem ko je kraj zaradi problemov KGZ Krpan izgubil trgovino, jo današnja otvoritev vrača krajanom, ki bodo lahko osnovne življenjske potrebščine spet kupovali v domačem kraju. Ajdovski Mlinotest, ki je v dogovoru z novimi lastniki danes prevzel prodajno mesto in jo predal potrošnikom, je tudi garant, da bo trgovina vedno dobro založena.

Mlinotest se zaveda, da je trgovina za majhne kraje zelo pomembna. Od danes torej market v Dolnji Košani ponovno vabi potrošnike in jih pričakuje z osveženo in posodobljeno ponudbo. Delno prenovljena in z novejšo opremo ter posodobljenim izgledom opremljena bo odslej razveseljevala potrošnike, ki so bili na trgovino navajeni že iz preteklosti, seveda pa si želijo tudi novih. Trgovina bo namreč dobro založena, po svežem in odličnem kruhu in pekovskih izdelkih pa bo zadišala tudi okolica. Odslej bodo torej na voljo dišeči rogljički, odličen sveže pečen kruh ter pekovsko pecivo Mlinotestove proizvodnje in seveda široka izbira drugih Mlinotestovih izdelkov po ugodnih cenah. V prenovljeni prodajalni bo dobra tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa ter mlečnega programa in mesnih izdelkov.

»Mlinotest je sicer predvsem živilskopredelovalno podjetje, znano po testeninah, kruhu, moki in slaščicah, se pa že radi pohvalimo tudi s številom manjših trgovin, po velikem delu Slovenije jih imamo že preko 60. V Mlinotestu dobro poznamo želje in potrebe ljudi in vemo, da jim veliko pomeni trgovina v kraju, tudi če je majhna, saj lahko ponudi stvari za vsakodnevno oskrbo,« je ob otvoritvi še povedal Miha Abrahamsberg, direktor maloprodaje v Mlinotestu.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si