Iskalnik

Sporočila za javnost

Mlinotest z veliko dobrodelno akcijo podaril 500 kg moke

V novem letu diši po dobrodelnosti! V predbožičnem času smo že četrtič zapored navduševali s pekovsko akcijo Mojstri peke, tokrat pa je akcija imela tudi dobrodelni značaj, saj so lahko mojstri peke širom Slovenije s svojo peko v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pomagali družinam v stiski. Skupaj smo tako ZPMS podaril kar 500 kilogramov moke!

KO SE DELA DOBRO Z NAJVEČJIM SRCEM

Že dolgo je znano – kdor zna speči nekaj dobrega, to tudi rad deli z drugimi. In tako smo v že četrti akciji Mojstrov peke pomagali tudi Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Kako? Za vsakih 10 objav, ki so jih člani naše Facebook skupine Mojstri peke delili znotraj skupnosti, smo v sodelovanju z ZPMS podarili družinam v stiski 1 kilogram svojih izdelkov. Skupaj smo tako s člani Facebook skupine podarili kar 500 kilogramov naše moke!

»Mlinotestova dobrodelna akcija me spominja na znan rek, ki pravi: kamen na kamen palača, zrno na zrno pogača. Ko vsak nekaj vrne ali prispeva nazaj k družbi, se zgodijo veliki in mali čudeži. Z Mlinotestovo donacijo se bo speklo veliko kruha, v kuhinjah pa bo zadišalo po dobroti. Zelo smo veseli, da bomo v domove otrok in družin v stiski prinesli nekaj veselja in upanja. Z Mlinotestovo akcijo je tako tudi naše poslanstvo bližje cilju – da čim večjemu številu družin izboljšamo kakovost bivanja in damo občutek vrednosti. 

Hvala Mlinotestu, ker je prisluhnil tem družinam. Naše sodelovanje nam veliko pomeni in se zanj najlepše zahvaljujemo ter upamo, da bomo tudi v prihodnje skupaj ustvarili še mnogo dobrih zgodb,« je dejala Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS, ob sprejetju donacije s strani Jerneja Murna, direktorja prodaje in marketinga pri Mlinotestu.

V DOBRODELNI AKCIJI SODELOVALA TUDI ANA KRISTANC ŽONTAR

Kdo so pravi mojstri peke v Sloveniji? Tisti, ki radi kuhajo in pečejo s srcem! V prazničnih dneh smo k druženju v Facebook skupini Mojstri peke povabili vse, ki radi pečejo in pripravljajo različne jedi. Tudi v letošnji kampanji se je skupini pridružila Ana Kristanc Žontar, znana mojstrica peke in kuhanja, ki je tedensko delila video recepte.

S kuharskimi navdušenci širom Slovenije so skupaj lahko odkrivali recepte, nasvete in nova znanja za pripravo jedi z Mlinotest moko. Poleg samih receptov so člani skupine v ospredje postavljali tudi zgodbe iz pečice. Delili so si prigode in trenutke, ki jih vežejo na objavljen recept ter dokazali, da se v slovenskih kuhinjah pišejo nekatere najlepše zgodbe pri nas.

ŽE VEČ KOT 150 LET SKRBIMO, DA IZ MOKE NASTAJA VELIKO DOBREGA

Mlinotest je podjetje, ki združuje visoko znanje s srčnostjo. Ponašamo se z že več kot 150-letno tradicijo na področju moke in mlevskih izdelkov. V koraku s trendi naši strokovnjaki vedno ponujajo nove izdelke in zagotavljajo najbolj kakovostne moke, iz katerih vsakodnevno nastajajo izdelki, ki najdejo svoje mesto v vseh slovenskih domovih.

Kot eno največjih podjetij v Sloveniji se zavedamo svojega pomena v življenju Slovencev, zato redno sodelujemo pri projektih, ki se srčno gnetejo več let, a zato toliko več dobrega prinesejo v življenja čim večjega števila ljudi. Skupaj s soustvarjalci v Facebook skupini Mojstri peke in Zvezo prijateljev mladine Slovenije smo tako pomagali družinam v stiski, da bi tudi v njihovih domovih zadišalo po dobrem, še zlasti v času zime, ko naše ranljivosti pridejo najbolj do izraza.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 364 45 00, info@mlinotest.si.