Iskalnik

Sporočila za javnost

Mlinotest je v Sori pri Medvodah odprl prenovljeno trgovino

Sora pri Medvodah, 6. junij 2019 ‒ Sora je naselje pri Medvodah. Čeprav je to zelo blizu Ljubljani in velikim trgovskim centrom, imajo Sorčanke in Sorčani majhno Mlinotestovo trgovino radi, saj jim po nakupih ni treba daleč. Odslej bo obiskovalke in obiskovalce sprejela s prenovljeno podobo in osveženo ponudbo. Osvežena in bolj prijazna podoba je seveda za vse dobrodošla, še bolj pa je pomembna ponudba, na voljo bo vse, kar je bilo na policah že pred prenovo, pa še kaj več. Trgovina bo tudi v prihodnje Mercatorjeva franšiza, kar pomeni, da bodo kupci lahko še naprej uporabljali kartico Pika. Tudi sicer bodo deležni ugodnosti, kot so jih bili do sedaj, ponudba pa bo razširjena s proizvodi, ki jih ponuja Mlinotestova mreža maloprodaje: poleg svežega kruha iz Mlinotestove pekarne v Ajdovščini bo kupce privabljala tudi dopeka z dišečimi rogljički ter odličnim svežim in hrustljavim pekovskim pecivom Mlinotestove proizvodnje. V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa ter mlečnega programa in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti tudi Mlinotestovega slaščičarskega programa in med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin.

Prvenstveno je trgovina seveda namenjena  domačinom, ki jim bo tudi v prihodnje omogočala vsakodnevno oskrbo z najpomembnejšimi življenjskimi artikli blizu doma. Trgovina bo od delavnikih odprta od 7. do 19. ure in ob sobotah od 8. do 13. ure.

Mlinotest daje svoji maloprodajni mreži velik poudarek, ima okoli 50 sicer manjših, vendar dobro urejenih trgovin, v katerih s pestro ponudbo, svežim kruhom in pekovskim pecivom pa tudi mnogimi drugimi artikli oskrbuje kraje, v katerih večje trgovine ne vidijo interesa.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d., 05 36 44 500, info@mlinotest.si