Iskalnik

Izdelki

Nekoč davno – tako davno, da ne pomni niti naša nona – je v dolini burje začel mleti prvi mlin. Vanj so kmetje nosili najboljšo koruzo z Vipavske, v njem se je mlela najboljša moka.

Ta mlin melje še danes. V naše domove prinaša vonj burje, toplino gostoljubja in sproščeno veselje, ko ustvarjamo naše najljubše jedi.

Naši pekovski, slaščičarski, mlinarski in testeninarski mojstri vsak dan naredijo odlične izdelke, s katerimi se lahko razvajamo ves dan in uživamo v njihovi pripravi. Smo ponosni in zagnani Primorci in Primorke, ki cenimo vse, kar je dobro, zdravo in okusno ter znamo uživati življenje. Zato – Dobrodošli za našo mizo.

Divita

Izdelki Divita so izdelani iz posebnih vrst moke. Namenjeni so vsem, ki želijo tudi s prehrano prispevati k zdravemu življenju in za gurmanske užitke. Pripravljeni so iz sestavin, ki so izključno rastlinskega izvora, imajo zanemarljivo malo maščob in zato nižjo energijsko vrednost.

Mlinotest

Naši mlini meljejo že od leta 1867, ko so ob reki Hubelj zgradili Jochmannov mlin. Danes proizvajamo testenine, moko, mlevske izdelke, kruh in pekovsko pecivo, slaščice ter druge izdelke, ki jih potrošniki poznajo kot kakovostne in okusne. Skrbimo za ohranjanje tradicionalnih okusov ter široko ponudbo inovativnih izdelkov po meri novih časov.

Mlinotest feel good izdelki brez glutena

Ponujamo širok izbor keksov brez glutena, pšenice, laktoze, mleka in palmovega olja. Imamo certificirano proizvodnjo brez glutena. Slastni izdelki so odlična izbira za potrošnike z intoleranco na določene vrste hrane ter za ljubitelje zdrave prehrane. Primerni so za zajtrk, malico na poti ali kot zdrav prigrizek odličnega okusa v kateremkoli delu dneva.