Zapri Menu

Vabilo na Mlinofest

07.05.2018 13:03

Vse zaposlene v koncernu Mlinotest

vabimo na tradicionalni 15. MLINOFEST v soboto 9. junija 2018 s pričetkom ob 14. uri pred jamo Vilenica pri Sežani.

MLINOFEST bomo pričeli s krajšo otvoritveno slovesnostjo, na kateri se bo uprava družbe zahvalila delavcem, ki so se v zadnjem letu upokojili, ter podelila nagrade najboljšim delavcem našega koncerna. 

Nadaljevali bomo s športnimi igrami. Tekmovali bomo v malem nogometu, odbojki na travi, badmintonu in briškoli, proti večeru pa se bomo pomerili tudi v šaljivih športnih igrah. Med 16. in 18. uro bo možen ogled jame Vilenica z vodičem. Zvečer se bo zabava nadaljevala ob dobri glasbi skupine Primavera.

Prijave za športne igre in za ogled jame bomo zbirali ob prihodu.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Priporočamo športno obleko in obutev, za ogled jame pa obvezno nedrsečo obutev in topla oblačila (temperatura v jami je 8⁰C).

Svojo udeležbo na srečanju nujno potrdite do petka 25. maja 2018 svojemu vodji obrata/oddelka, lahko pa se prijavite pri Nataši Češčut na tel. 05/36-44-555, po mailu natasa.cescut@mlinotest.si ali osebno v pisarni. Da ne bi povzročali nepotrebnih stroškov, vas prosimo, da se ob prijavi odločite in obvezno označite, ali se boste na kraj odpeljali z avtobusom. Avtobus bo pobiral potnike od Nove Gorice skozi Ajdovščino do Razdrtega, prav tako bo prevoz urejen iz Škofje Loke in Kopra.

Vsi udeleženci MLINOFESTA prejmejo priložnostno darilo!

Prijazno vabljeni vsi zaposleni in tudi vsi tisti, ki ste v Mlinotestu dočakali upokojitev!

Uprava družbe: Danilo Kobal in Matic Majcenovič

Nazaj | Arhiv

Open menu Open search

Zapri Menu