O meni govorijo ...

Jaz bi vsakega po enega ker so zelo okusni njami

Široki rezanci so stalni gost na mojem krožniku. :) Največkrat sojini in pirini.

Danes sem prejela vaše darilo, še enkrat hvala:)

Ogovori me

Mmmm ... marelični, slivovi ali skutini z orehi?
Divita cmoki so nagrajenci javnomnenjske raziskave
inovativnih produktov “Izbran produkt leta 2013”.

Preberi več

Okusi Divite

Testenine

Pod blagovno znamko Divita smo združili testenine, ki so izdelane iz posebne moke ali imajo posebne dodatke.

Suhe testenine Divita

Testenine Divita so pripravljene iz posebne moke in iz sestavin, ki so izključno rastlinskega izvora, zato ne vsebujejo holesterola, imajo zanemarljivo malo maščob in zato nižjo energijsko vrednost.

Med testeninami Divita boste našli ajdove, pirine, polnozrnate in sojine rezance, pirine in polnozrnate špagete ter pirine peresnike.

Recepti

Več receptov

BIO testenine

Narejene so izključno iz sestavin rastlinskega izvora in izpolnjujejo standarde ekološke pridelave.

Testenine Divita BIO

Testenine Divita BIO so narejena izključno iz sestavin rastlinskega izvora. BIO testenine izpolnjujejo standarde ekološke pridelave in predelavein kot take nosijo označbo »ekološki«.

Med testeninami Divita BIO boste našli tri izdelke: polnozrnate peresnike velike, polnozrnate ozke rezance in polnozrnate špagete  Poleg tega imajo vsi trije izdelki tudi znak varovalnega živila.

Recepti

Več receptov

Sveže polnjene testenine

Odgovor na vse, kar potrebujete za hiter, okusen in zdrav obrok.

Sveže polnjene testenine Divita

Sveže polnjene testenine Divita so prava rešitev, ko vam zmanjka idej za pripravo obroka. Narejeno so iz izbranih, naravno pridelanih sestavin, popolnoma brez konzervansov. So odgovor na vse, kar potrebujete za hiter, okusen in zdrav obrok.

Sveži polnjeni kapeleti Divita so v primerjavi s suhimi testeninami bolj aromatični in polnejšega okusa. Izbirate lahko med sirovim, zelenjavnim in nadevom s pršutom.

Recepti

Več receptov

Cmoki

Okusite sveže cmoke, ki so v potrošniško glasovalni nagradi prejeli naziv “Izbran produkt leta 2013”.

Cmoki Divita

Sveži cmoki Divita so nova skupina izdelkov, ki smo jih razvili v Mlinotestu. Njihova ključna prednost je, da so to sveži in ne zamrznjeni izdelki, kakršni so doslej prevladovali na trgu. Narejeni so iz krompirjevega testa, ki obdaja posebej izbrana polnila. Cmoki so narejeni brez uporabe konzervansov in stabilizatorjev.

Več polnila, manj testa, kratek čas priprave – to so lastnosti, ki odlikujejo sveže cmoke Divita. Cmoki so pripravljeni samo v štirih minutah.

Recepti

Več receptov

Divita Sport testenine

Z dodanimi vitamini in železom še posebej primerna za športnike.

Divita Sport testenine

Nova testenina je še posebej primerna za športnike. Namenjena je tako za rekreativne kot tudi za profesionalne športnike. Njena posebnost so dodani vitamini in železo.

Testenine imajo veliko vlogo v prehrani športnikov, saj imajo idealno vsebnost ogljikovih hidratov, pri katerih prevladuje škrob. Kot posebnost so v testeninah dodani vitamini B1, B2, B3, B9 in E ter železo. Izbrani so bili vitamini, ki imajo pomembno vlogo pri presnavljanju v človeškem telesu ter zagotavljanju energije, moči in vzdržljivosti.

S 100 grami testenin pokrijemo 20 do 50 % dnevnih potreb po vitaminih in železu, ki so dodani v športnih testeninah. Ker so obroki pri športnikih običajno večji, lahko z Divita Sport testeninami pokrijemo skoraj celodnevno potrebo dodanih vitaminov.

Divita Sport testenine bodo na voljo v treh oblikah in sicer špageti 45, peresniki in polži 31.

O Diviti

Divita so prvovrstne testenine iz Mlinotesta.

Testenine Divita so resnično nekaj posebnega. Dokazujejo namreč, da je zdrava hrana lahko tudi odlična gurmanska izkušnja.
Ajdove, pirine, polnozrnate in sojine testenine so z vlakninami in minerali bogata hrana, ki navdušuje v vsej svoji polnosti okusa. Narejene so iz izbranih, naravnih sestavin in so popolnoma brez barvil in konzervansov.

Med njimi so tudi bio testenine, povsem ekološke pridelave. Testenine Divita so odlična hrana za posebne priložnosti. Vsak dan.

Mlinotest Živilska industrija d.d.

Tovarniška cesta 14, 5270 Ajdovščina

T:05 36 44 500

F:05 36 44 618

E:

W:www.mlinotest.si